werkwijze

Een afspraak is éénvoudig gemaakt. In ons atelier, bij u thuis of desgewenst op locatie kunnen wij uw wensen bespreken.
Wij hanteren geen vaste openingstijden dus helaas is zo maar langskomen een probleem.
Bij een eerste gesprek kunnen wij u de mogelijkheden voorleggen.

Reparatie en restauratie

Als het gaat om een reparatie of restauratie maken we eerst foto's van de schade en kijken naar maatvoering, glassoort, kleur en plaatsing waarna we een passende offerte maken.
Vaak is er meer dan één oplossing mogelijk en deze worden met u doorgesproken zodat u kunt kiezen hoe de verdere aanpak gaat.
Heeft u een glasverzekering is glas-in-lood vaak al inbegrepen.

Nieuw ontwerp

Gaat het om een nieuw ontwerp maken wij na een eerste gesprek een aantal ontwerpen die uiteen lopen in stijl, compositie en kleur.
Hieruit kunt u kiezen en combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk. Het is zaak dat het een raam (of raampartij) wordt die uniek is voor u en uw woning.
Wij maken niet twee keer hetzelfde raam tenzij het om eenvoudige patronen gaat.
Deze zijn vaak wat goedkoper en worden als meer "traditioneel" gezien. Ook is het mogelijk om met een eigen ontwerp te komen. Wij kijken dan hoe dit uitvoerbaar zou zijn.

Andere toepassingen

Het hoeft natuurlijk niet een raam te zijn.
Indien u bijvoorbeeld een kast heeft staan waar u op uitgekeken bent of een salontafel, kunnen wij deze aanpassen d.m.v. een glastoepassing waardoor u een uniek meubelstuk terug krijgt.
Denkt u maar aan een kast met dichte deuren die wij voor u open maken en het hout door glas vervangen waardoor het een heel ander meubel wordt.
Of de bovenplaat van een salontafel die vervangen wordt door een gekleurde, gesmolten plaat. Maar ook een kamerscherm uit verschillende delen behoort tot de mogelijkheden.

Er is vaak veel meer mogelijk dan waar u in eerste instantie aan denkt bij het woord glas en wij zijn er om die ideeën voor u uit te voeren.

Meest recente nieuwsartikelen

Geen nieuwsberichten gevonden